Resultaten voor haarverf kleurcodes

   
 
haarverf kleurcodes
 
Zelf je haar verven 8 tips!
Wanner je te grote passes plukken opneemt bij je haar verven, kan het zijn dat er niet overal voldoende verf op bepaalde gedeeltes komt, waardoor je dus vergeten plekken creëert. Doordat je dunne passes opneemt weet je zeker dat er overal haarverf komt.
afvoer
welke haarkleur past bij je kleurtype Style Consulting.
Bedenk ook dat een kleurspoeling niet op jouw grijze haar zal pakken. Je moet nu kiezen voor haarverf ook wel een permanente kleuring genoemd. Ook is het belangrijk om te letten op het donker/licht contrast wat je van nature in je uiterlijk hebt.
VPN
Haarkleur advies.
Bij lente en de herfsttype staan deze kleuren perfect en zorgen voor uiterlijk balans. Helaas geldt dit niet voor de zomer en de winter types, zij zien er juist mooier, stralender en sprankelend uit met een koele haarkleur. Hierbij een algemene uitleg over seizoenstype, haarkleur en haarverf, om het kiezen van een passende haarkleur gemakkelijk te maken.
wasmachine
Waarom staat er een nummer of cijfers op mijn doosje haarverf? WECOLOUR.
Misschien is het je nog nooit opgevallen, maar als je al wat langer zelf je haar verft, heb je vast wel eens gezien dat op het doosje haarverf ook een haarverf nummer staat. Ook je kapper maakt gebruik van deze haarverf codes. Maar wat houden deze eigenlijk in? Deze haarverf nummers zijn kleurcodes die bij elk merk haarverf op dezelfde manier worden opgebouwd.
Waar staan de haarkleurnummers voor L'Oréal' Professionnel.
1.0 is zwart, 5.0 is lichtbruin, 6.0 is donkerblond, 7.0 is middelblond en 10 is het lichtste blond. Na het kiezen van de kleurbasis zal de kleurspecialist kijken naar het tweede nummer in het systeem, dat na de punt komt.
Uitleg kleurcodes haarverf Goldwell Kapperskorting.com.
Want wat betekenen al die verschillende kleurcodes op de verpakkingen ook alweer? Wij zochten het voor je uit en hebben een handig overzicht gemaakt. Vandaag uitleg over de kleurcodes van de haarverf van Goldwell! Stap voor stap naar de juiste haarkleur.

Contacteer ons